Kalevalainen Jäsenkorjaus 30/ 60/ 90min.

Kalevalainen Jäsenkorjaus perustuu kineettisten ketjujen ja kudosnestekierron tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonrajaan saakka mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalainen jäsenkorjaus on usean hoitomuodon äiti. Siihen sisältyy erilaiset kudoshoidot kuten sidekudoshieronta, lymfahoito, vyöhyketerapia, hermoratahoito, akupainanta, nivelten paikalleen saattaminen jne. Hoito tehdään asiakkaan tarpeiden ja terveydentilan mukaan ottaen huomioon sairaudet ja muut hoidon esteet.

Kalevala luude ja lihaste korrigeerimine põhineb kineetiliste ahelate ja koevedelike tasakaalustamisel jalataldadest kuni kolju piirini. Meetod on mitme erineva ravi emaks kuna hõlmab erinevaid meetodeid nagu sidekoemassaaž, lümfiteraapia, refleksoloogia, närviteede ravi, akupressur, jne. Ravi osutatakse vastavalt kliendi vajadustele ja tervislikule seisundile, arvestades haigusi ja muid ravitõkkeid.

45/ 55/ 90€


Klassinen hieronta 30/ 60/ 90min.

30/50/90€

Purentalihashieronta 45min.

Hoidon aikana käsitellään purentalihaksia, kasvojen ja kaulan alueen lihaksia tarvittaessa myös niska/hartiaseutua ja käsiä.

Massaazi käigus käsitletakse nägu, pead, kaela, õlgasid ja käsi.

55€


Syvärentouttava Hieronta 45min.                                                                                                             45€

Hoito suoritetan rennot vaatteet päällä. Kokokehon rentoutusta.
Stressiä aiheuttavat mm. alituinen kiire, melu, liiallinen vastuu tai äkilliset elämänmuutokse.

Intialainen päähieronta 45min.                                                                                                                  45€

Hoito suoritetan rennot vaatteet päällä. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille

Kokokehon Intialainen energiahieronta (Ki-energiahieronta 90min.)                                                   90€

Ki = koko kehon intialainen hieronta, "energiavirta" Ki on alun perin kiinalaisen kulttuurin käsite, jolla tarkoitetaan elämänvoimaa tai henkistä energiaa, joka on osa jokaista elävää olentoa. Ki-hieronta on todella pidetty, rentouttava ja energisoiva hieronta. Hoidon jälkeen olo on energinen, kun koko keho ja mieli ovat rentoutuneet sekä tasapainossa. Useimmat nukahtavat hoidon aikana. Se on todellakin syvärentouttava kokovartalohieronta. Hieronnassa käsitellään koko keho, jalat, jalkaterät, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä vrt. akupisteet kiinalaisessa lääketieteessä.

Ki = India massaaž kogu kehale, "Energy Flow" Ki on algselt Hiina kultuuri mõiste, mis viitab elujõule või vaimsele energiale, mis on osa iga elusolendist. Ki massaaž on väga populaarne, lõõgastav ja energiat andev massaaž. Pärast hooldust tunnete end energilisena, kui kogu keha ja vaim on lõdvestunud ja tasakaalus. Enamik jääb ravi ajal magama. See on tõeliselt sügavalt lõõgastav kogu keha massaaž. Massaaž hõlmab kogu keha, jalad, labajalad, selg, käed, rindkere ja kõht ning lõpuks nägu ja pead. Ravi käigus on tšakrad ja marmalpunktid tasakaalus vt. akupunktid Hiina meditsiinis.