Huom. Keltaisella merkattut hinnat vain Pärnuussa 

Kalevalainen Jäsenkorjaus 1,5h

(Kalevala Luuseadmine 1,5h Pärnus 80€)

Kalevalainen Jäsenkorjaus perustuu kineettisten ketjujen ja kudosnestekierron tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonrajaan saakka mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalainen jäsenkorjaus on usean hoitomuodon äiti. Siihen sisältyy erilaiset kudoshoidot kuten sidekudoshieronta, lymfahoito, vyöhyketerapia, hermoratahoito, akupainanta, nivelten paikalleen saattaminen jne. Hoito tehdään asiakkaan tarpeiden ja terveydentilan mukaan ottaen huomioon sairaudet ja muut hoidon esteet.

Kalevala luude ja lihaste korrigeerimine põhineb kineetiliste ahelate ja koevedelike tasakaalustamisel jalataldadest kuni kolju piirini. Meetod on mitme erineva ravi emaks kuna hõlmab erinevaid meetodeid nagu sidekoemassaaž, lümfiteraapia, refleksoloogia, närviteede ravi, akupressur, jne. Ravi osutatakse vastavalt kliendi vajadustele ja tervislikule seisundile, arvestades haigusi ja muid ravitõkkeid.

85€


Klassinen hieronta 30min.

(Klassikkaline massaaz 30€)

30€

Klassinen hieronta 60 min.

(Klassikkaline massaaz Pärnus 45€)

50€


Purentalihashieronta

(Hambumislihaste massaaz Pärnus 50€)

Hoidon aikana käsitellään purentalihaksia, kasvojen ja kaulan alueen lihaksia tarvittaessa myös niska/hartiaseutua ja käsiä.

Massaazi käigus käsitletakse nägu, pead, kaela, õlgasid ja käsi.

55€


Rentoutushieronnat

Erittäin tehokkaat ja rentouttavat hoidot

Kokokehon Intialainen energiahieronta (Ki-energiahieronta 90min.)

Ki = koko kehon intialainen hieronta, "energiavirta" Ki on alun perin kiinalaisen kulttuurin käsite, jolla tarkoitetaan elämänvoimaa tai henkistä energiaa, joka on osa jokaista elävää olentoa. Ki-hieronta on todella pidetty, rentouttava ja energisoiva hieronta. Hoidon jälkeen olo on energinen, kun koko keho ja mieli ovat rentoutuneet sekä tasapainossa. Useimmat nukahtavat hoidon aikana. Se on todellakin syvärentouttava kokovartalohieronta. Hieronnassa käsitellään koko keho, jalat, jalkaterät, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan chakroja ja marmapisteitä vrt. akupisteet kiinalaisessa lääketieteessä.

80€

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavienkin päivien ajan. Useat ihmiset eivät saa riittävästi koskettelua. - Jo istua hiljaa ja tuntea hierojan kädet päänsä päällä auttaa monia vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvänolon tunnetta. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Hoidon vaikutukset: Helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä tunnetukoksia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Hoidossa pyritään saamaan keho muistamaan miten sen tulee toimia terveyden ylläpitämiseksi (kuonanpoisto, autoimmunologiset vaivat, hormonaaliset epätasapainot jne.)

45€

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien laavakivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Kuumakivihieronta tasapainottaa kehoa ja mieltä; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy ja aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön toimintaa.

80€

Reiki

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta. Värähtelemällä eri nopeuksilla solut muodostavat ihmisessä erilaisia kudoksia ja elimiä kuten esimerkiksi luumassan, lihaksiston ja veren. Mitä nopeammin energia värähtelee soluissa, sitä pehmeämpi rakenne muodostuu. Luumassa värähtelee hitaammin kuin lihakset ja veri taas nopeammin. Aivan kuten vesi värähtelee nopemmin kuin jää mutta hitaammin kuin höyry. Reiki on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti. Terveessä kehossa kaikki solut värähtelevät täydellisessä tasapainossa ja meillä on optimaalinen terveys. Se tosin on hyvin epätavallinen ilmiö nykypäivinä. Tavallisempaa on, että olemme stressaantuneita, turhautuneita, rauhattomia, pelkäämme vaateita tai olemme masentuneita. Tällaiset ongelmat aiheuttavat epätasapainon kehomme hienoon energiaverkkoon ja siitä taas seuraa, että tulemme sairaiksi. Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Se palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen. Reikikurssin käynyt hoitaa itseään asettamalla kätensä keholleen ja erittäin korkealaatuinen ja puhdas energia välittyy automaattisesti. Samoin hän voi hoitaa muita. Tällöin hoidettava tuntee miellyttävän ja rauhoittavan lämmön, kehon energiavarastot täyttyvät ja silloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa. Reiki on tullut länsimaihin Japanin kautta, mutta ollut käytössä mahdollisesti jo sumerien ja muinaisen Egyptin sekä Tiibetin .

60€